Advokat til ejendomshandel

Er du ved at købe eller sælge hus eller lejlighed og søger du en advokat til din ejendomshandel? Du behøver ikke lede længere. Vi er specialister i ejendomshandler og tilbyder faste priser for rådgivning gennem hele handlen fra start til slut.

Vi dækker hele landet fra vores kontorer i Østjylland og kan tilbyde telefonmøde og onlinemøde, hvis det er mest bekvemt for dig, men vi tager også rigtig gerne imod dig og byder på en kop kaffe på vores kontorer i Auning og Hadsten, hvorfra vi dækker Djursland, Favrskov, Randers og Århus.

Køb gennem ejendomsmægler

Køber du gennem en ejendomsmægler er processen for en ejendomshandel yderst nem.

  1. Beslut dig for at du ønsker os som din advokat til købet og giv mægleren besked om det.
  2. Mægleren sender alle handlens dokumenter til os til gennemgang.
  3. Vi kontakter dig og aftaler tidspunkt for et møde indenfor de fastsatte frister (på vores kontor, over telefon eller over nettet).
  4. Vi gennemgår handlen og sender en betinget godkendelse til mægleren indenfor fristen.
  5. Vi sender endelig godkendelse, når alle betingelser er opfyldt.
  6. Vi overvåger, at handlen opfyldes korrekt, herunder at der sker korrekt tinglysning af skøde, og vi godkender refusionsopgørelsen.

 

Skulle handlen mod forventning falde til jorden, tilbyder vi Ingen handel, intet salær.

Handel uden ejendomsmægler

Ved handler uden mægler tilbyder vi at udarbejde købsaftale og alle handlens dokumenter på vegne af sælger. Vi overtager i princippet samme opgave som ejendomsmægleren ved disse handler. Har sælger allerede fået lavet dokumenterne, kan vi gennemgå handlen på vegne af køber på samme vis som hvis dokumenterne var udarbejdet af en ejendomsmægler.

Tryk ejendomshandel

Vi er erfarne rådgivere, og som advokater er vi underlagt helt særlige kvalitetskrav til vores rådgivning, ligesom vi har tegnet professionel ansvarsforsikring, som dækker i tilfælde af fejl ved vores rådgivning. Det er kun advokater, der er forpligtet til at tegne ansvarsforsikring, hvilket giver dig den største tryghed ved dit boligkøb.

Vores rådgivere har tilsammen over 20 års erfaring fra advokatbranchen, og vi gennemfører hvert år over hundrede ejendomshandler af alle typer, herunder villa, parcelhus, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus, m.v.

Læs mere om vores rådgivning i ejendomshandler.