HJEM -
SAGSOMRÅDER

PRIVATE

Paragraf Advokaterne

Vi tilbyder juridisk hjælp og rådgivning til dig som privatperson inden for en lang række sagsområder. Herunder kan du læse mere omkring de sagsområder, som vi er specialiserede inden for. Vi er lokalt forankret som advokat i Hadsten og Auning, og gør vores bedste for at hjælpe med det, du står over for – om det falder under en af vores specialer eller ej.

Dødsboer

Vi behandler private dødsboer, hvor vi forestår afvikling og opgørelse af boet. Vi sikrer, at overgangen bliver så problemfri som overhovedet muligt.

Ejendomshandler

Vi rådgiver både købere og sælgere af fast ejendom – uanset om det drejer sig om hus, lejlighed, andelsbolig, sommerhus, kolonihave, landbrugsejendom eller andet.

Entrepriseret

Paragraf Advokaterne har stor erfaring inden for entrepriseret og har ført sager inden for området ved både Byret, Landsret og Voldgiftsretten.

Fast ejendom

Hos Paragraf Advokaterne rådgiver vi dagligt købere og sælgere af fast ejendom. Med en boligadvokatved hånden er du sikret en tryk bolighandel.

Lejeret

Skal du have udarbejdet en lejekontrakt, eller er du som udlejer eller lejer havnet i en lejeretlig konflikt, og har behov for advokat rådgivning?

Naboret

Vi har stor ekspertise i naboret, og vi står klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om hegn, fastsættelse af skel eller måske gener fra naboen træer.

Retssager

Som advokater er vi vant til at føre retssager ved domstolene og voldgiftsretten.

Testamente

Vi har stor erfaring indenfor arv og oprettelse af testamente. Uanset, om det drejer sig om et almindeligt testamente, børnetestamente, nødtestamente mv.

Ægtepagter

Få professionel hjælp til udarbejdelsen af jeres ægtepagt. Hos Paragraf Advokaterne kan vi hjælpe og rådgive gennem hele processen.

Familieret

Opstår der uenighed om familieretlige spørgsmål, så tag fat i Paragraf Advokaterne. Vi har speciel viden om de forskellige familieretlige emner og discipliner.