Paragraf Advokaterne åbner kontor i Hinnerup

Paragraf Advokaterne som i forvejen har kontor i Auning på Djursland og i Hadsten åbner nu en afdeling i Hinnerup. I første omgang er der tale om et satellit-kontor til kontoret i Hadsten, hvorfra firmaet kan betjene kunderne i Hinnerup og Søften.

Advokatfirmaet rykker ind et dejligt lyst lokale i kontorfællesskabet Point Nordic på Samsøvej 31, hvor der også er gode mødefaciliteter.

Vi har mange kunder i og omkring Hinnerup og Søften, og vi vil gerne være tæt på vores kunder, så derfor er det et naturligt næste skridt for os, at få en permanent tilstedeværelse i Hinnerup, udtaler advokat og ejer Søren Vasegaard Andreasen. Søren bor selv privat i Søften og er således i forvejen hjemmevant i Favrskov Kommune.

Ambitionen er indenfor overskuelig tid at have medarbejdere siddende fast på det nye kontor, men i opstartsfasen vil kontoret blive betjent af de eksisterende medarbejdere i Hadsten.

Paragraf Advokaterne har oplevet en voldsom vækst siden firmaet blev etableret i Auning i 2016 af advokat Søren Vasegaard Andreasen. Firmaet er gået fra 4 til 14 medarbejdere og udvidede med kontoret i Hadsten i starten af 2017. Ambitionen er at opbygge en afdeling i Hinnerup i samme størrelsesorden som den i Hadsten, hvor der i dag sidder 6 medarbejdere.