Overlad dine skyldnere til en god inkassoadvokat

Dine tilgodehavender hos dine kunder er en alt for alvorlig del af din forretning til bare at overlade dem til den første den bedste, du snakker med. Overlad det i stedet til en erfaren inkassoadvokat.

Rykkerprocedure, debitorbogholderi og inkasso er komplekse størrelser med massevis af faldgruber for den uerfarne eller uforberedte. Det er her vi i Advokatfirmaet Søren V. Andreasen / InkassoTeamet gør en forskel.

Vi går til bunds i hver enkelt sag, der lander på vores bord. Vi vurderer individuelt, hvordan vi i den konkrete sag bedst og hurtigst muligt kan få dine penge hjem til dig. Modsat mange andre trykker vi ikke bare på en knap og håber på, at skyldneren betaler. Vi har fat i sagen og behandler dem alle individuelt og med respekt for, at skyldner gerne igen skulle blive en betalende kunde i din forretning, når gælden er betalt.

Skyldner skulle gerne igen blive en betalende kunde i din forretning, når gælden er betalt.

Vi har en høj succesrate på tværs af alle typer inkasso, netop fordi vi er hurtige, effektive og tager korrekt hånd om sagen fra start.

Har du forgæves forsøgt at inddrive et tilgodehavende hos et andet inkassofirma, og er det hele ligesom gået i stå? Giv os et kald og lad os som erfarne inkassoadvokater kigge på sagen. Som regel har vi op til flere forslag til, hvordan sagen kan gribes bedre an, så du ender med at få dine penge.

Telefon: 73 70 93 20

E-mail: tms@advokat-sva.dk 

Læs mere om inkasso.