Søren V. Andreasen
Søren har i mere end 12 år arbejdet i advokatbranchen med juridisk rådgivning og retssager indenfor en lang række områder, herunder fast ejendom, entrepriseret, inkasso, lejeret, dødsbobehandling, immaterialret og landbrugsret.<br /> I 2010 udgav han bogen "Tidsfristforlængelse i entreprise". Søren er ekspert i lejeret, og har i 2013 skrevet bogen "Lejeret", som beskriver lejers og udlejers rettigheder og pligter i et sprog hvor alle kan være med. Søren underviser advokater, ejendomsadministratorer m.v. i lejeret, ligesom han har undervist i Retssociologi på Aarhus Universitet fra 2014-2016. Søren har et stort internationalt netværk, da han i 2010 deltog i Multilaw Academy i Chiang Mai, Thailand. Søren er ejer af Paragraf Advokaterne ApS.
Contact Me
86 48 33 22
sva@paragrafadvokaterne.dk
Charlotte Clausen
Charlotte arbejder med personskade, familieret, arv og testamente, udlændingeret, ejendomshandler, forsikringsret og privat rådgivning.
Contact Me
82 82 82 42
cc@paragrafadvokaterne.dk
Malene Laursen
Malene arbejder med inkasso, lejekontrakter, testamenter, ophavsret og markedsføringsret. Malene har desuden erfaring med grafisk design og står for firmaets hjemmeside, grafiske udtryk og markedsføring.
Contact Me
82 82 82 42
ml@paragrafadvokaterne.dk
Jacob Worsøe Nielsen
Jacob arbejder primært med lejeret, ejendomshandler, inkasso, ansættelsesret og retssager.
Contact Me
86 48 33 22
jwn@paragrafadvokaterne.dk
Tina Mohr
Tina har over 15 års erfaring med inkasso for både store og små virksomheder.
Contact Me
73 70 93 20
tms@paragrafadvokaterne.dk

Øvrige medarbejdere

Vores øvrige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, både på telefon, e-mail og ved personlig fremmøde på kontoret.

Linda IbsenJuristli@paragrafadvokaterne.dk
Berit JørgensenAdvokatsekretærbj@paragrafadvokaterne.dk
Louise Balslev MoestrupAdvokatsekretærlbm@paragrafadvokaterne.dk