ERFARING

Paragraf Advokaterne har stor erfaring inden for entrepriseret og har ført sager inden for området ved både Byret, Landsret og Voldgiftsretten.

Vi varetager sager og rådgivning om entrepriseret for både byggevirksomheder, håndværkere og private kunder. Det giver os en stor indsigt i alle former for entrepriser, uanset hvilken type hjælp du måtte have behov for.

Har man ikke erfaringen inden for entrepriser, kan det være overvældende at kaste sig ud i, da der er mange forskellige parter, der skal tages hensyn til, og som man skal forholde sig til.

Der er forskellige regler i spil, afhængigt af hvilken samarbejdspartner der er tale om, og derfor kan det være en stor hjælp og en god investering at alliere sig med en advokat med speciale inden for entrepriseret.

Entrepriseret i forbindelse med offentlige byggerier

Især når det kommer til licitationer for offentlige instanser er der juridiske overvejelser og krav, der er værd at gøre dig, ud over alt det byggetekniske jura kommer også sådan noget som købeloven i spil.

Det væld af love og regler, der skal være styr på i forbindelse med entrepriser og især de større af slagsen, gør at det er vores anbefaling at have en jurist med i projektet. På den måde sikrer du, at love og regler bliver overholdt.

Søren V. Andreasen har tidligere skrevet en bog om netop entrepriseret, og hvornår en entreprenør kan kræve at få udskudt afleveringsfristen på din entreprise

Søren V. Andreasen

Søren V. Andreasen

Advokat (L)

TIDSFRISTFORLÆNGELSE I ENTREPRISE

Advokat Søren Vasegaard Andreasen (L) har i 2010 udgivet bogen “Tidsfristforlængelse i entreprise”, som minutiøst gennemgår reglerne for, hvornår entreprenøren kan kræve at få udskudt afleveringsfristen på sin entreprise.