Ejendomsadministration

Paragraf Advokaterne tilbyder ejendomsadministration af flere forskellige typer ejendomme, herunder:

  • Private lejeboliger
  • Almene lejeboliger
  • Andelsboligforeninger
  • Ejerforeninger

Vil du høre mere om, hvad Paragraf Advokaterne kan tilbyde inden for ejendomsadministration, så ring på telefon 86 48 33 22 eller 82 82 82 42.

Ejendomsadministration varetaget af Paragraf Advokaterne indebærer, at vi står for blandt andet at opkræve husleje, boligafgift og andre udgifter, den daglige bogføring, udarbejdelse af regnskaber og betaling af regninger.

Du sikrer dig altså, at alt papirarbejde i forbindelse med ejendomsadministration er i orden, og at det bliver udført til tiden. Det giver ro og tryghed, at der er styr på de vigtige dokumenter, ikke kun for dig selv men også for lejerne i jeres ejendomme.

Alt det uden du skal bruge tid på at tænke over det.

Derudover varetager vi også kontakt til vicevært og håndværkere, deltager i bestyrelsesmøder og generalforsamlinger og yder løbende rådgivning i forbindelse, når vi står for jeres ejendomsadministration.

Vi har altså også styr på alle de dagligdagsting, der ellers potentielt kan tage en del tid væk fra andre ting, som er vigtige for dig.

Fordelen ved at lade os håndtere ejendomsadministration for jer er, at I vil få mere tid til det, der er væsentligt for jer.

Kontakt os angående ejendomsadministration i dag

Lad os stå for den daglige administration af jeres ejendomme, så I kan koncentrere jer om det væsentlige. Kontakt os allerede i dag. Så giver vi jer et godt tilbud.

Søren V. Andreasen

Advokat (H)

Lars Rieck Sørensen

Advokat (L)

Jacob Worsøe Nielsen

Advokatfuldmægtig