Rieck Sørensen advokater fusionerer med Paragraf Advokaterne

Advokat Lars Rieck Sørensen og Advokat Søren Vasegaard Andreasen har valgt at fusionere deres respektive advokatfirmaer pr. 01.09.2019. Årsagen til fusionen er et fælles ønske om at styrke positionen som det foretrukne advokatkontor i Østjylland, med en stærk lokal forankring og faglig profil indenfor såvel privat- og erhvervsret.

Advokat Lars Rieck Sørensen udtaler:

”Fusionen er et godt match for begge virksomheder af flere årsager, men det har været altafgørende at vi begge har et identisk værdigrundlag, hvor rådgivning i øjenhøjde og klienten i centrum, er altafgørende. Derudover har det også været væsentligt at vores kontorer komplimenterer hinanden såvel geografisk som forretningsmæssigt, og bliver styrket indenfor såvel privat- og erhvervsretten”.

Advokat Søren Andreasen udtaler:

”Paragraf Advokaterne vil med fusionen fastholde de tætte relationer og det nære kendskab til klienterne, men nu med muligheden for i endnu højere grad at servicere vores klienter og yde specialiseret advokatrådgivning.”

Paragraf Advokaterne prioriterer at fastholde den lokale forankring i Østjylland, og bevarer således de fysiske kontorer i såvel Hadsten, Skødstrup, Auning og Hinnerup. Paragraf Advokaterne yder imidlertid tillige landsdækkende rådgivning, og vil naturligvis fortsat servicere eksisterende og nye klienter fra hele landet.

Udvidet erhvervsretlig profil

Advokatkontoret har i forbindelse med fusionen tillige valgt at ansætte Michelle Eskildsen, som kommer med erfaring fra SKAT og som konsulent i PWC. Michelle er ansat til at yde erhvervsretlig rådgivning.

Advokat Søren Andreasen udtaler:

”Ansættelsen af Michelle er en konsekvens af øget efterspørgsel, men også et klart signal om at vi fremadrettet vil styrke kontorets erhvervsretlige profil overfor vores lokale virksomheder i Østjylland, og vi ser frem til at præsentere Michelle for vores eksisterende og fremtidige klienter og samarbejdspartnere.”

Advokat Lars Rieck Sørensen og advokat Søren Vasegaard Andreasen ser lyst på fremtiden. Det er håbet at alle eksisterende og nye klienter vil tage godt imod det fælles selskab.
Og husk nu – selvom vi har fået vokseværk, så giver vi stadig en kop kaffe og et godt råd, uden at det koster noget at spørge… 😊

 

Med venlig hilsen

Advokat Søren Vasegaard Andreasen (H)
Advokat Lars Rieck Sørensen (L)