Med vores kontor midt i Hadsten helt ned til banegården, er vi klar til at hjælpe borgerne i Favrskov med de juridiske udfordringer, de måtte stå med. Vi har erfaring med og kompetencer inden for en lang række juridiske discipliner, som kan komme dig til gavn.

Vores bastion i Favrskov blev etableret i januar 2017, og siden da har mange været forbi vores advokatkontor i Hadsten for at få hjælp fra en advokat.

Både private og også det omkringliggende erhvervsliv har taget godt imod os, siden vi ankom til Favrskov, og det er vi glade for. Favrskov er et område, vi er glade for at have slået en afdeling op i, og vi er sikre på, at vi sammen med byen og området omkring os kan få en masse gode ting ud af at være til stede og en del af byen i Hadsten.

Bevidst placering i Hadsten

Beliggenheden er heller ikke tilfældig – det er med vilje, at vi har valgt at lægge vores afdeling i Hadsten, som ligger godt placeret i Favrskov. Der er ikke langt til Hadsten fra de omkringliggende byer som Hinnerup, Søften og Hammel, som også er rigtig spændende byer.

Også placeringen i Hadsten midt i byen er velovervejet. Vi har valgt at bosætte os midt i byen, så det er let at finde – også hvis man skulle komme med bussen fra Hinnerup eller Hammel eksempelvis – men ikke mindst er det en bygning i øjenhøjde med folk.

Sådan er vi nemlig. Jura kan godt have et ry for at være højpandet og svært at forstå, men vi vil gerne have vores kunder i øjenhøjde, så de ved, hvad vores hjælp betyder i deres hverdag. Derfor har vi ikke kigget efter et sted i toppen af en høj bygning eller et sted i et moderne kunstværk. Vi bor i stueetagen i en solid murstensbygning i Hadsten, og det passer os godt.

Favrskov er et område i vækst

Hele Favrskov ser ud til at bevæge sig i en positiv retning, og den udvikling vil vi gerne understøtte. Områdets placering i forhold til Aarhus gør det attraktivt at bo og drive forretning i Favrskov, og sådan noget som Letbanen er der snak om skal nå helt ud til Søften og måske Hinnerup.

Det betyder, at der vil være brug for hjælp fra en advokat i Favrskov, når der skal skrives leje- og ansættelseskontrakter, når der skal sager til inkasso, eller når der skal juridisk bistand til en retssag.

Alt dette kan vi heldigvis hjælpe med, og vi opfordrer alle til at forhøre sig hos os, hvis de står i en situation, som kan kræve advokathjælp. Det koster ikke noget at spørge, og vi vurderer gerne, hvad der er brug for, og om vi er det rigtige valg for dig i din situation.