​Paragraf Advokaterne er dine advokater i Favrskov

På vores advokatkontor midt i Hadsten sidder vi klar til at hjælpe borgerne i Favrskov med de juridiske udfordringer, de måtte stå med. Vi har 15 års erfaring med juridisk rådgivning til både private og virksomheder, og kan derfor tilbyde advokathjælp inden for en lang række juridiske discipliner.

Vores afdeling i Favrskov blev etableret i januar 2017, og siden da har mange været forbi vores advokatkontor i Hadsten for at få hjælp til deres juridiske sager fra en af vores dygtige advokater. Vi har i mange år været placeret i centrum af Hadsten, hvor vi også er aktive i det lokale forenings- og forretningsliv.

Du kan altid forvente at få en god service og professionel advokatbistand, hvad end du besøger os på vores advokatkontor i Favrskov eller på vores kontor i Auning.

Favrskov er et område i vækst

Siden vi ankom til Favrskov, har både private og også det omkringliggende erhvervsliv taget godt imod os, og det er vi meget taknemmelige for. Favrskov er et område, vi er glade for at have slået en afdeling op i, og vi er sikre på, at vi sammen med byen og området omkring os kan få en masse gode ting ud af at være til stede og en del af byen i Hadsten.

Hele Favrskov ser ud til at være et område, som gennem de senere år har oplevet en stor vækst, og den udvikling vil vi gerne være med til at understøtte. Områdets placering i forhold til Aarhus gør det samtidig attraktivt at bo og drive forretning i Favrskov, og derfor var det nærliggende for os at placere vores advokatkontor her.

Placeringen af vores advokatkontor centralt i Hadsten er desuden også meget velovervejet, da det er let at finde – særligt hvis man kommer med offentlig transport. Vores advokatkontor ligger nemlig lige ned til stationen og busterminalen, hvilket gør det nemt at komme til og fra.

Vi tilbyder advokathjælp i Favrskov

Favrskov er blevet mere attraktivt for private at flytte til, men også for erhverv at drive forretning i. Det betyder derfor også, at der vil være brug for hjælp fra en advokat i Favrskov, når der skal skrives leje- og ansættelseskontrakter, når der skal køres sager til inkasso, eller når der skal juridisk bistand til en retssag. Alt dette kan vi heldigvis hjælpe med.

Hos Paragraf Advokaterne spænder vores kompetencer vidt og bredt, og vi hjælper både private og erhverv i hele Favrskov kommune med deres juridiske problemstillinger. Vores ekspertise er inden for almen advokatpraksis, og vi kan derfor hjælpe vores kunder med en bred vifte af juridiske udfordringer. Her kan du læse mere om, hvilke sagsområder vi kan hjælpe dig med.

Hos Paragraf Advokaterne møder vi vores kunder i øjenhøjde. Sådan er vi nemlig. Jura kan godt have et ry for at være højpandet og svært at forstå, men vi vil gerne have, at vores kunder ved, hvad vores hjælp kommer til at betyde for dem i deres hverdag.

Vi opfordrer vi derfor alle til at forhøre sig hos os, hvis de står i en situation, som kan kræve advokathjælp. Det koster ikke noget at spørge, og vi vurderer gerne, hvad der er brug for, og om vi er det rigtige valg for dig i din situation. Kontakt os på 82 82 82 42 eller info@paragrafadvokaterne.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine juridiske udfordringer.