Paragraf Advokaterne i Auning og på Djursland

På Djursland lige midt i Auning, i den gamle stationsbygning og posthus på Torvegade, ligger Paragraf Advokaternes advokatkontor. Vores afdeling i Auning er det nyeste led i en ubrudt række af advokater i Auning siden 1899. Herfra sidder vi klar til at rådgive og hjælpe borgerne i Auning og resten af Djursland med deres juridiske udfordringer.

Vi har erfaring med og kompetencer inden for en lang række juridiske discipliner, som kan komme dig til gavn. Vores speciale er inden for almen advokatpraksis, hvilket vil sige, at vi hjælper vores kunder med retssager, ejendomshandler, inkasso, lejemål, testamentering og arveret samt ophavsret og varemærkeret. Du kan se alle vores sagsområder her.

På samme vis rådgiver vi de lokale erhvervsvirksomheder om deres muligheder for vækst og sund forretningsdrift, og hjælper herunder med stiftelse af selskaber og indgåelse af kontrakter. Har du en juridisk udfordring, som du har behov for hjælp til, vil vi gøre vores yderste for at hjælpe med at gøre en forskel for dig – også selvom det måske ikke falder inden for vores primære sagsområder.

Vi er din advokat i Auning

Placeringen af vores advokatkontor i Auning er på ingen måde en tilfældighed. Auning er den største by i den vestlige del af Norddjurs Kommune, og herfra har vi kort afstand til de mange byer og landsbyer i området, som alle er vigtige for os, og som vi har et stort lokalkendskab til.

Vores kontor midt i Auning blev etableret i de nuværende lokaler i 2010. Vi har bevidst valgt at være tilstede midt i byen, så vi altid er lette at finde og komme i kontakt med, når du har brug for advokathjælp. Vi bor i stueetagen i en solid murstensbygning i Auning, og det passer os godt. På den måde kan vi nemlig være i øjenhøjde med vores kunder, hvilket betyder meget for os.

For selvom juridiske problemstillinger kan være komplekse, er det vigtigt for os, at vi ikke taler henover hovedet på vores kunder. Vi møder derfor altid kunden i øjenhøjde, så du ved, hvad du får ud af vores advokathjælp, og hvilken forskel vi kan gøre for dig.

Få advokathjælp i Auning og på Djursland

Auning-områdets placering i forhold til både Randers og Aarhus gør det attraktivt at bo og drive forretning i Norddjurs Kommune. Er du en erhvervsvirksomhed, der driver forretning i Auning eller på Djursland står vi derfor klar til at hjælpe, når der skal gennemgås købsaftaler på erhvervsejendomme, laves lejekontrakter eller stiftes selskaber, eller når skyldige beløb skal inddrives ved inkasso. For privatpersoner tilbyder vi også juridisk bistand i forbindelse med købsaftaler på boliger samt advokathjælp i forbindelse med blandt andet lejemål, testamenter og familieret.

Hos Paragraf Advokaterne hjælper vi således både private og erhverv med juridiske problemstillinger. Står du i en situation, hvor du tror, du kan få behov for advokathjælp, så vil vi opfordre dig til at kontakte os med det samme. Det koster ikke noget at spørge, og vi vurderer gerne, hvad der er brug for, og om vi er det rigtige valg for dig i din situation.

Kontakt os via telefon på 82 82 82 42 eller skriv til os via mail på info@paragrafadvokaterne.dk. Du er også velkommen til at komme forbi vores kontor i Auning eller vores advokatkontor i Favrskov, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre med dine juridiske udfordringer.