For mange virksomheder er inkasso en overset størrelse. Det er ærgerligt, fordi man risikerer som virksomhed at komme i en klemme, som man ikke selv er skyld i.

At man som virksomhed får de penge, man har krav på, er essentielt for virksomhedens drift og i sidste ende overlevelse. Derfor skal man ikke tage for let på manglende betalinger, og det kan være en god ide at få hjælp til inkasso af en advokat.

Hos Advokatfirma Søren V. Andreasen kender vi vigtigheden af at få de penge, man er berettiget til, fordi vi ved, hvor vigtigt det kan være for en virksomhed. Derfor har vi en separat afdeling, som tager sig af inkassosager.

Afdelingsleder for inkassoafdelingen er Tina Mohr, som har 15 års erfaring inden for alle former for inkasso. Hun har arbejdet med inkasso for både små og store virksomheder, så uanset hvilken type virksomhed man er, eller hvilken type inkasso man har brug for assistance med, kan vi hjælpe.

Kontakt os på telefon 73 70 93 20 eller e-mail tms@advokat-sva.dk med det samme, hvis du har en udfordring med inkasso, vi kan hjælpe med.

Respekt for kunden er vigtigt for os i inkassosager

Når vi behandler inkassosager, sørger vi altid for at behandle den kunde, som har et udestående med den virksomhed, vi varetager inkasso for, med stor respekt.

Der kan være mange grunde til, at en person eller virksomhed ikke kan betale det, man skylder.

Derfor gør vi en dyd ud af en sober behandling af de inkassosager, vi varetager, fordi det er vigtigt ikke at jage kunder væk. Det er lettere at beholde en kunde end at finde en ny, og det har vi forståelse for, når vi varetager inkassosager.

Vi forsøger også at lave afdragsordninger med debitorerne, når det passer i den enkelte sag. På den måde er der en større chance for at bibeholde forbindelsen til debitor, og dermed kan man måske beholde en kunde.

Prisen på inkasso kan være pengene værd – mange gange

Du kan læse mere om prisen på inkasso hos os her, men det er pengene værd at få inddrevet sin gæld.

Det er jo sådan set naturligt nok, at det godt kan betale sig at få sine penge, men det, vi mener, er, at det kan betale sig at engagere en advokat til at køre inkassosager for sin virksomhed.

Et eksempel er inkasso, som ikke kommer i retten. Her udgør vores salær og altså omkostningerne ved sagen kun de gebyrer og sagsomkostninger, som findes i forbindelse med inkassosagens forløb – det som debitor er forpligtet til at betale.

På den måde får du hele hovedstolen, som debitor skylder dig.

Hvis du har en retshjælpsforsikring, og din inkassosag skal for retten, sørger vi for at ansøge om dækning af sagsomkostningerne hos dit forsikringsselskab.

Vi håndterer alle inkassotyper

Der findes mange typer sager, der kan involvere inkasso, og vi kan håndtere dem alle. I bund og grund handler det om, at nogen ikke har betalt, hvad de skylder, men det kan komme til udtryk på mange forskellige måder.

Vores erfaring dækker en række forskellige typer af inkassosager, og derfor kan du roligt kontakte os, hvis du har brug for assistance med inkasso.

Vi kan hjælpe med alt fra huslejeinkasso, pantebrevsinkasso og tvangsauktion til konkurser og almindelige pengekrav.

Kontakt os på telefon 73 70 93 20 eller e-mail tms@advokat-sva.dk, så snakker vi om, hvad vi kan hjælpe med.