Inkasso kan fås på abonnement – slut med at bekymre sig om inkasso

Når man som virksomhed når en vis volumen i antallet af kunder, vil man med stor sandsynlighed løbe ind i udfordringer med betalingen. Derfor kan man regelmæssigt løbe ind i situationer, hvor man har brug for assistance til inkasso.

Hvis man ikke selv har tiden til at forfølge opgaven med at inddrive de penge, som ens kunder skylder en, er det en god ide at få hjælp til inkasso.

Vi har stor ekspertise og erfaring inden for inkasso, og vi kan hjælpe dig med mange typer inkasso – heriblandt det vi kalder volumeninkasso.

Det dækker over en større mængde fakturaer, som ikke er blevet betalt til tiden, eller situationer hvor der regelmæssigt er tilfælde af kunder, som ikke får betalt til tiden.

Inkasso på abonnement

Befinder du og din virksomhed dig i sådan en situation, bør du se nærmere på vores tilbud om en abonnementsløsning til at håndtere skyldnere.

Du kan læse mere om vores abonnementsløsning vedrørende inkasso her.

Kort fortalt vil du ikke skulle bekymre dig om inkasso med denne løsning. Vi sørger nemlig for de detaljer, der skal være styr på i forhold til inkasso, og vi kan følge sagerne hele vejen gennem retssystemet, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vi sørger for, at du har den hjælp, du har brug for.

Respekt for skyldnere giver bedre resultater

Vi gør altid vores yderste for at behandle dine skyldnere på en måde, så de fortsat er glade for behandlingen, og så den gode relation kan opretholdes.

Der kan være mange grunde til, at en betaling ikke bliver betalt til den aftalte tid, og vi gør, hvad vi kan, for at skyldnerne fortsat har lyst til at handle med dig og din virksomhed. Det kan sagtens tænkes, at det er forhold, som gør sig gældende i en kort periode, der er grunden til den manglende betaling, og det vil være ærgerligt, hvis det skal stå i vejen for en lang relation til kunden.

Vi forsøger også så vidt muligt at indgå aftaler om en afdragsordning med skyldnere. Det at finde en løsning i fællesskab er nemlig et stort skridt i retningen af at bevare relationen til kunden.

Formalia er vigtigt, og vi har styr på det

Ved at kende lovgivningen godt, bliver man i stand til at udnytte de muligheder, der findes. Derfor er det en god ide at alliere sig med en advokat, hvis man ikke selv kender til slagets gang og til lovgivningen på området.

Det er eksempelvis beskrevet, hvor længe der skal gå mellem hver rykker, for at man kan kræve et rykkergebyr.

Når en sag helt til fogedretten, vil det i særlig høj grad være en fordel at have en advokat ved sin side, så man er sikker på, at man kan få så meget som muligt at sit tilgodehavende tilbage – og selvfølgelig gerne hele det beløb, man skyldes.

Også efter en eventuel sag kan vi hjælpe med at sørge for, at skyldner overholder den afdragsordning, han eller hun er blevet pålagt for at kunne betale tilbage.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for volumeninkasso, kan du kontakte os på telefon 73 70 93 20, eller du kan sende en e-mail til tms@advokat-sva.dk.